وقتی در گوگل بنویسی بحران، اولین کلید واژهای که بالا میاد بحران آب در ایران است. کاملا واضح و مبرهن است که بحران آب یکی از صدها بحران مهم و جدی کشور است که باید بصورت جدی و جهادی به آن توجه خاص شود.
وقتی در گوگل بنویسی بارور، اولین کلید واژهای که بالا بارورسازی ابرها است. این یعنی اینکه اکثر قریب به اتفاق استفاده کنندگان از فضای مجازی اینگونه میاندیشند که بحران کم آبی و خشک سالی در ایران را میتوان به شیوه بارورسازی ابرها کاهش داد. جالب است که بدانیم مسئولین کشور از سال ۱۳۵۳ تکنولوژی این شیوه تامین آب را وارد کشور نمودند. با توجه به ساخت انواع پهباد در کشور شایسته است که پهباد بارورساز ابر هم به میزان لازم تولید و در اختیار نیروهای متخصص و تعلیم دیده در استانها قرار گیرد تا کشور از حداکثر میزان بارش بهرمند شود.
تهبندی: امارات متحده عربی برای بارورسازی ابرها و ایجاد باران مصنوعی از روش جدیدی استفاده میکند که خطرات کمتری برای محیط زیست دارد. در این روش که جایگزین روش قدیمی شده است، به ابرها توسط هواپیما شوک الکتریکی داده میشود. لازم به ذکر است که این اقدام بخشی از برنامه «تلاش برای تأمین امنیت آب» در کشور امارات است که از دهه ۱۹۹۰ برای افزایش بارش باران انجام می شود. در طول ۵ سال گذشته امارات میلیون ها دلار روی افزایش باروری ابرها سرمایه گذاری کرده و تحقیقات بسیاری در این حوزه انجام داده است. این کشور طی بیست سال گذشته ماموریتهای باروری ابرها را انجام داده و تنها در سال ۲۰۱۷ بیش از ۲۴۰ پرواز برای این کار در امارات انجام شده است.
فیلم مستند ایرانی در مورد باروری ابرها
بازدیدها: 141