این روزها

من عاشق بهار هستم، بهار برام فریبا و بهشتیه خدا را شکر باران، زیبایی بهار را مضاعف کرده. یه نموره سرما خوردم، این هم نوبرانه امسال منه فقیر و بیچاره‌ است. چند روز پیش رفتم پارک سرکوچه‌مون‌ که مثل همیشه شلوغ و پر انرژی بود بر عکس همیشه زود حوصله‌ام سر رفت و برگشتم خونه. تازگی‌ها دوتا از شبکه‌های ماهواره‌ای فروش کالا بین تبلیغ‌هاشون برنامه‌ای پخش میکنن بنام فود سفری که داخل کشور دوبله شده برنامه‌اش عالیه، هر دفعه به غذای یه کشور پرداخته میشه. منکه از تماشای برنامه‌های آموزش آشپزی خسته و سیر نمیشم. خیلی دوست دارم روزی برای خانواده‌ی خودم آشپزی کنم، البته زمانی که روی پاهای خودم ایستاده باشم. همه‌جور غذا را دوست دارم و در گزینش غذا اصلا سخت‌گیر نیستم، حدود ۲۰سال پیش جایی کباب کوبیده‌ای خوردم که مزه‌اش هنوز یادمه و اون مزه برام شده الگوی سنجش مزه‌ی کباب، من میگم مزه‌ی کباب باید اونقدر پر و غلیظ باشه که نتونی کباب را تا ته بخوری، یعنی اینکه کباب باید آدم را سیر کنه و دل را بزنه. یه کباب دیگه هم هست که مزه و بوش محشره و اون بادمجانه. سریال آشپزباشی را دوست دارم، نه بخاطر آشپزی، بلکه بخاطر هنرپیشه‌های دوست داشتنی.

پاورقی: این روزها از شبکه‌ی یک سیما برنامه‌ای با حضور تعدادی از دوستان معلول پخش میشه که می‌پردازه به مشکلات تردد معلولان و نامناسب بودن امکانات عمومی برای معلولان. ممنون از عمو عزت و سیما. ایشالله روزی همه‌ی مشکلات رفع بشه.

بیماریهای ناحیه مقعد

نرخ تعرفه‌ها و هزینه‌ی تماس تلفنی با داخل و خارج از کشور

熟悉脊髓残疾

एक रीढ़ की हड्डी के साथ परिचित विकलांग

精通脊髄障害

یک دیدگاه برای ”این روزها

  1. آشپزی عالیه هست ، من روی ویلچرانواع پلو و چلو و .. رو ردیف کردم(میدونی توانم بیشتر نیست ، با مناسب کردن آشپزخونه و مکان گاز و ظرفشویی و .. و کمی صبر و نوآوری و … هرچند چند ساله گوشت نخوردن و کمی خام خوری رو آغاز کردم و آشپزی نکردم ولی به جاش شکلات درست میکنم،خیلی دوست دارم. خیلی راحته و شیرین.
    راستی گفته بودم قبل از زمین خوردن آشپز یعنی سرآشپزبودم؟ #winking

  2. سلام بر دوست عزی ز گر ا می ..
    عزیز من اگه .هر موقع آشپزی را شروع
    کر دی ما رو خبر کن بس بی صبر ا نه
    منتظر تنا ول کر دن کبا ب دست پخت شما ءییم…..
    مطلب جالبی بود موفق با شید ….#applause #applause #winking #hand

  3. سلام اقا مهرداد
    خداقوت
    من اگه خونمون ۵۰۰ کیلومتر به خونه ی شما نزدیک تر بود هر وقت می امدی پارک کنار خونتون می یومدم کنارت که حوصلت سر نره. راستی اسم برنامه ی مذکور و زمان پخش اون چه زمانیه؟
    #flower #flower #flower

  4. سلام انشالله همیشه سلامت وسرحال باشید .
    به عزم توبه سحرگفتم استخاره کنم ،، بهارتوبه شکن می رسد چه چاره کنم
    سخن درست بگویم نمیتوان دید ،،
    که می خورند حریفان ومن نظاره کنم ،، مراکه نیست ره ورسم لقمه پرهیزی ،، چراملامت رند شرابخواره کنم ( حافظ)

  5. ایول داداش خوب شروع کردی امیدوارم اون روز برسه که روی پای خودت بایستی منکه درست کردن کباب کوبیده رو بلد نیستم ولی انشاالله مازندران اومدی کباب مرغ درست میکنم جیگرت حال بیاد بابت نرخ ها دستت درد نکنه ولی مارو با این چیزها نترسون بامرام دوستت داریم بخدا

  6. هنوز میرزا قاسمی درست نکردم ولی همین امروز موادش رو فهمیدم و حتمن باید درستش کنم. مواد تشکیل دهندش که عالیه. غذای یزدی مثل خود یزدیها که کم رو هستند، زیادتوی چشم نیست و به همین دلیل ناشناخته مونده! ولی باور کن غذاهایی کم هزینه و سالم و بسیار خوشمزه ایی داره، مثلن یه نوع خاگینه هست که شکلش مثل پیتزا هست و مواد تشکیل دهندش هم تقریبن مواد پیتزا ، خیلی خوشکل و خوشتیپ، یا یه چیزی به نام قلیه کدو که از کدوی گرد قرمز و ماش و سیر و عدس و… هست یا اشکنه که میگن اِشکِنُکِ تُخم!

  7. یاشا گولیم یاشا گونلرون همیشه ایدین اولسون دوداقلارون گولر اولسون تمام بلالر سننن اوزاق گالسون داش اوریون موم کیمین اولسون اولدوز کیمی وار اولاسان ایشاالله دونیا همیشه سنه گولسون دعای خیر یک مادر .مادر خدا خیرت بده#flower #flower #flower

  8. سلام زندی خواسته کلک بزنه فکر کرده ما نمی دونیم عکس های عید و ۱۳ بدرش که تو بخش های قبلی درج کرده همون عکس های پارساله.ولی بش چیزی نگید بذارید خوش باشه#silly .

  9. سلام
    آشپزی رو دوس دارم ولی چیزی زیادی نمیدونم…..ان شاء الله حل بشه…….
    (( از روی رنگ خاکستری مو نمی توان عمرقلب راشناخت./گوتاما بودا ))

  10. میگم از اسکوتر چه خبر؟ قیمتش که خیلیییییییییی خوبه
    البته به پای اسب سپید من که نمیزسه#smug
    ولی به هر حال چیز بدی به نظر نمیرسه البته فکر کنم دو تا دست باید توانایی خوبی داشته باشن و بیشتر از ویلچر برقی توان نیاز داره

  11. من هم فود سفری رو دوست دارم و یکی دو تاش رو هم توی برنامه ام دارم که ازش استفاده کنم جالب بود برام که هندی ها اول ادویه هاشون رو سرخ میکنن و بعدش بقیه چیزها رو می ریزن توش – به هر حال برنامه قشنگیه . امیدوارم که آشپزی همونطور که به من شور زندگی می ده به شما هم بده .

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.