برنامه ریزی ذهن

چند روزی وبلاگ به دلیل کمبود فضا خراب بود که باید ببخشید، در ضمن بینهات تشکر از نوید خان عزیز برای روبه راه کردن دوباره ی اینجا و بهره مند نمودن بنده از حاصل دست رنج خودش.

تا حالا حتما زیاد شنیدید که اگر ۴۰ بار فلان دعا را بخوانید حاجت روا خواهید شد یا اینکه اگر ۴۰ بار فلان رفتار را انجام بدهید، فلان اتفاق میافته و…… . این گفته ها تا حد زیادی درست است دلیل اون را هم خدمت تان عرض میکنم : حتما خیلی آدم ها را دیدید و یا وبلاگ هایی را خوانده اید که پر از افسردگی است و اون افراد همیشه در حال شکوه و گلایه از زمین و زمان هستند و این افراد هر روز هم بیشتر از پیش دل تنگ و گلایه مند از همه چیز میشوند . آدم هایی هم درست برعکس این افراد هستند , اونها بیشتر شاد هستند و بیشتر شادی های زندگی شان را می بینند و اونها را بزرگ میکنند و هر روز هم به حس رضایتشان افزوده میشه مثل بنفشه خانم که وبلاگ ش پر از عشق و امید و شورِ شیرین به زندگی است. البته اگر بنفشه خانم هم ۴۰ روز از غم و غصه هاش بنویسه دیگه افسرده میشه و دیگه به سادگی نمی تونه به شادی و لذت های زندگیش فکر کند. نوشتن ۴۰ بار در۴۰ روز از هر چیز و هر خواستی باعث میشه که ضمیر ناخودآگاه ما نسبت به اون مطلب برنامه ریزی بشه و بقول معروف اون مطلب برای ذهن ملکه بشه، بیخودی که قدیم ها معلم ها جریمه نمیدادن و بچه ها هم رج میزدن. اگر هم مطالب نوشته شده در معرض دید عموم باشد تاثیر اون نوشته ها صد برابر میشه، و این خاصیت وبلاگ ها است نویسنده هرچی که بنویسه در آن غرق میشه حالا چه غم باشه چه شادی. اگه دوست دارین یه بار امتحان کنید و ما را هم از نتیجه خبر دار کنید

پیآمد:ابراهام لینکلن گفته است: اغلب مردم تقریباً به همان اندازه شاد هستند که ذهن خود را برای آن مهیا کرده‏اند. نورمن ولنینت پیل، مردی که برای اولین بار اصطلاح تفکر مثبت را به کار برد این مطلب را این‏گونه بیان کرده است: هم آنانی که خود را ناتوان می‏دانند درست ‏می‏اندیشند و هم آن دیگرانی که خویشتن را توانا می‏انگارند!